Контакти

 

Главен офис Мотокар сервиз ООД

Пловдив ул. "Коматевско шосе" 26
централа: (032) 62 50 51, 65 75 70
факс: (032) 65 75 80
e-mail: office@motocarservice.com

 

Сервиз на Мотокар сервиз ООД

Индустриална зона Радиново
тел./факс: (032) 67 02 29
Склад тел: (032) 67 62 52
e-mail: sklad@motocarservice.com

Вижте Мотокар сервиз ООД на по-голяма карта


created by SEO web design